Αθηνά Οικονομάκου: Το βίντεο που “πρόδωσε” την εγκυμοσύνη της, λίγες ώρες πριν την ανακοινωσει!

Κοινοποιήστε:Η Αθηνά Οικονομάκου που την απολαμβάνουμε καθημερινά στην σειρά του Alpha “Ελα στη θέση μου” έχει κάθε λόγο να είναι πολύ ευτυχισμένη αφού η οικογένειά της θα μεγαλώσει! Η όμορφη ηθοποιός και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, καθώς η Αθηνά είναι έγκυος!

Η ηθοποιός αποφάσισε να μην κάνει νωρίς γνωστή την εγκυμοσύνη της για τους ευνόητους λόγους αλλά σήμερα γεμάτη χαρά ανακοίνωσε ότι ο γιος της Μάξιμος  θα αποκτήσει σύντομα ένα αδελφάκι! Δυο ώρες πριν την ανάρτησή της η Αθηνά μας είχε προϊδεάσει, με ένα στόρι στο οποίο φαίνεται να κάνει κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει!

Να τρώει με λαχτάρα αυγά με πατάτες τηγανητές! Η Αθηνά έχει ένα υπέροχο κορμί και προσέχει τη διατροφή της, έτσι η  λιγούρες αυτές… είχαν την εξήγησή τους και η… απάντηση ήρθε δυο ώρες μετά!

Με το καλό!

To άρθρο Αθηνά Οικονομάκου: Το βίντεο που “πρόδωσε” την εγκυμοσύνη της, λίγες ώρες πριν την ανακοινωσει! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Πηγή: TLiFE
Για να δείτε όλο το άρθρο Αθηνά Οικονομάκου: Το βίντεο που “πρόδωσε” την εγκυμοσύνη της, λίγες ώρες πριν την ανακοινωσει! επισκεφθείτε το TLiFE