Λεωνίδας Κακούρης για τις καταγγελίες: «Oι περισσότεροι δεν γνώριζαν και κυρίως δεν ήθελαν να πιστέψουν»

Κοινοποιήστε:Ο Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή της ΕΡΤ1, Ειδικές Αποστολές, μιλώντας μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως οι λόγοι που τα νέα παιδιά δεν αντιδρούν στην παραβατική συμπεριφορά είναι η «ψυχολογική βία, η χειραγώγηση, η εξουσία. Η χρήση εξουσίας θέλει ιδιαίτερη προσοχή», ενώ δήλωσε πως κάποιος πρέπει να προστατεύσει τα νέα παιδιά που βλέπουν μια παραβατική συμπεριφορά σε μια παράσταση και δεν μπορούν να αντιδράσουν.

Ο Λεωνίδας Κακούρης, που τον βλέπουμε και στην επιτυχημένη σειρά Άγριες Μέλισσες, συνέχισε για τις καταγγελίες, λέγοντας πως άλλοι γνώριζαν μερικά απ’ όσα συνέβαιναν στον χώρο του θεάτρου κι άλλοι όχι.

Δεν γνωρίζαμε, είχαμε ακούσει φήμες. Ίσως κάποιοι γνώριζαν. Oι περισσότεροι δεν γνώριζαν και κυρίως δεν ήθελαν να πιστέψουν ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει. Όταν ήρθαν οι πρώτες καταγγελίες σαστίσαμε. Γιατί και αυτά που διαβάζαμε ήταν ασύλληπτα, προσπαθούσα να συμπιέσω στο κεφάλι μου όλα αυτά που διάβαζα για να τα καταλάβω. Παγώνουμε. Δεν μπορείς να μη νιώσεις αγανάκτηση με αυτά που ακούς. Δεν μπορώ να μην πιστέψω τα παιδιά που βγήκαν και μίλησαν. Δεν μπορώ να μην πιστέψω τη γλώσσα του σώματος. Δεν μπορεί να τρελάθηκαν ξαφνικά όλα αυτά τα παιδιά και να λένε ασυναρτησίες.

Ο γνωστός ηθοποιός έστειλε, μάλιστα, και το δικό του μήνυμα προς όλους τους ηθοποιούς, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Θέλω να πω σε όλους τους ηθοποιούς ότι δεν πρέπει να περπατάμε με σκυμμένο κεφάλι, γιατί το θέατρο είναι ένας υπέροχος τόπος γεμάτος σπουδαίους ανθρώπους. Δεν θα πρέπει να φτάσουμε στην αντίπερα όχθη, στον κανιβαλισμό. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά που έχουν ουσία, στις καταγγελίες που έχουν πάει στη Δικαιοσύνη.

Ο Λεωνίδας Κακούρης τόνισε, ακόμα, πως «Όταν κάποιος είναι πολύ γνωστός σκηνοθέτης, είναι διάσημος ηθοποιός, μεγάλος παραγωγός και από τα χέρια του περνάνε πολλές παραγωγές από το θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, μέσα σε διαδρομή 30 χρόνων, θα περάσουν από αυτόν τον άνθρωπο πάρα πολλοί ηθοποιοί. Πολλοί από αυτούς, έχει ακουστεί, ότι έπαιρναν τα μπουμπούκια, τα νέα παιδιά, τον ανθό του θεάτρου και τον στραπατσάριζαν ψυχικά. Αυτό είναι έγκλημα».

Δες όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός για τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών στον χώρο του θεάτρου:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Λεωνίδας Κακούρης για τις καταγγελίες: «Oι περισσότεροι δεν γνώριζαν και κυρίως δεν ήθελαν να πιστέψουν» εμφανίζεται στο iPop.
Πηγή: iPop
Για να δείτε όλο το άρθρο Λεωνίδας Κακούρης για τις καταγγελίες: «Oι περισσότεροι δεν γνώριζαν και κυρίως δεν ήθελαν να πιστέψουν» επισκεφθείτε το iPop