Η Έλενα Κούρκουλα ξεκαθαρίζει για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Κοινοποιήστε:Το Σάββατο συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης με βαριές κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή. Ωστόσο, από τη στιγμή της σύλληψης του και έπειτα υπήρξε έντονη φημολογία για το πού είχε κρυφτεί ο ηθοποιός, με πολλούς να αναφέρουν ότι βρήκε καταφύγιο στο σπίτι της Έλενας Κούρκουλα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε επικοινωνία που είχε με την πολιτικό ξεκαθάρισε ποια είναι η αλήθεια λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η Έλενα Κούρκουλα αυτή την περίοδο αναρρώνει από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, με συνέπεια να μη μπορεί να έρθει σε επαφή με κόσμο, εξαιτίας του κορονοϊού».

Μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε στην εκπομπή της χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν το δικό της σπίτι, στο οποίο έμενε τις τελευταίες ώρες ο Δημήτρης Λιγνάδης. Δεν αρνήθηκε ότι τον γνωρίζει, ότι έκαναν παρέα, ότι είναι φίλοι. Μου είπε ότι δεν είχε καμία εικόνα γι’ αυτή την παραβατική συμπεριφορά, είχε μια εικόνα για τη σεξουαλική του προτίμηση αλλά σίγουρα δεν είχε ιδέα για το νεαρό της ηλικίας των θυμάτων που προσέγγιζε. Τα καταδικάζει και της προκαλούν αποστροφή. Δεν ήταν στο σπίτι της…».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

The post Η Έλενα Κούρκουλα ξεκαθαρίζει για τον Δημήτρη Λιγνάδη appeared first on YourTipster.gr.
Πηγή: Yourtipster
Για να δείτε όλο το άρθρο Η Έλενα Κούρκουλα ξεκαθαρίζει για τον Δημήτρη Λιγνάδη επισκεφθείτε το Yourtipster