11 Υπνοδωμάτια που Σίγουρα θα σας Δώσουν Ιδέες για το Δικό σας!

Κοινοποιήστε:Το υπνοδωμάτιο είναι ένας ιδιαίτερος και πολύ προσωπικός χώρος. Είναι το δωμάτιο του σπιτιού όπου μπορούν όλοι να βρουν το προσωπικό τους ησυχαστήριο και φυσικά να ξεκουραστούν.

Αν σκέφτεστε να ανανεώσετε το δωμάτιό σας ή απλώς θέλετε να εμπνευστείτε, έχουμε συγκεντρώσει μερικές πολύ ιδιαίτερες ιδέες για εσάς. Είτε ζείτε σε ένα μικρό διαμέρισμα στην πόλη, είτε το σπίτι σας είναι μεγάλο και πολυτελές, εδώ  θα βρείτε ιδέες για έπιπλα, χρώματα, κουρτίνες και κρεβάτια.

Υπνοδωμάτιο: Πείτε Ναι στις Οικονομικές Αλλαγές!

Ο επανασχεδιασμός του υπνοδωματίου σας δεν σημαίνει πως πρέπει να πετάξετε ό,τι έχετε και να ξεκινήσετε να το διακοσμείτε από την αρχή. Αρκετές φορές, αρκούν οι μικρές αλλαγές, όπως για παράδειγμα ένα νέο χρώμα στους τοίχους, ένα νέο κρεβάτι ή μικρό έπιπλο, έργα τέχνης ή απλώς… αλλαγή φωτισμού! Όλα τα παραπάνω μπορούν να συμβάλουν ώστε να κάνετε δραματικές αλλαγές και να νιώσετε πως αυτός ο πολύ προσωπικός χώρος σας, ανανεώνεται.

Νέα Μόδα στη Διακόσμηση του Υπνοδωματίου!

Δείτε, λοιπόν, τα παρακάτω 11 πανέμορφα υπνοδωμάτια για να εμπνευστείτε και να αξιοποιήσετε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας. Εμείς, ελπίζουμε να σταθούν η αφορμή για να πάρετε ιδέες και να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό στιλ στο υπνοδωμάτιό σας!

Κάντε κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για να δείτε τα πιο όμορφα υπνοδωμάτια. 

Ο πολυέλαιος σε αυτό το υπνοδωμάτιο είναι εκπληκτικό.
Τολμηρή επιλογή για τον χώρο πίσω από το κρεβάτι που ξεκινάει από το πάτωμα και φτάνει στο ταβάνι. Το ξύλο εδώ, σε συνδυασμό με τη γήινη ταπετσαρία, έχουν δημιουργήσει ένα πολύ μοντέρνο και εκλεπτυσμένο υπνοδωμάτιο.
Η συμμετρία που υπάρχει σε αυτό το υπνοδωματίο είναι εκπληκτική.
Παίξτε με το άσπρο και το μαύρο. Κουρτίνες, μοκέτα, έργα τέχνης, ταπετσαρία… όλα με ασπρόμαυρη διάθεση. Το βλέμματα, βέβαια, τραβάει το στρογγυλό κρεβάτι που δεσπόζει στο κέντρο του υπνοδωματίου.
Η κρεμαστή πολυθρόνα είναι απλά εκπληκτική. Φανταστείτε να κάθεστε σε αυτήν και να απολαμβάνετε ένα βιβλίο χαλαρώνοντας.
Πολυτελές και γήινο υπνοδωμάτιο με απίστευτους συνδυασμούς χρωμάτων και υφών. Η ρετρό διάθεσή του συνυπάρχει με την πολυτέλεια. Ακριβό ίσως, ωστόσο οι χρωματικοί συνδυασμοί μπορούν να σταθούν η έμπνευση για το δικό σας υπνοδωμάτιο.
Σε αυτό το όμορφο υπνοδωμάτιο επικρατούν τα παστέλ χρώματα ενώ μας αρέσει πολύ το ξύλινο στήριγμα της γλάστρας.
Απλό και μοντέρνο. Ο μαύρος τοίχος είναι αρκετά τολμηρή επιλογή, εδώ όμως συνδυάζεται άψογα με το πορτοκαλί και το άσπρο, δημιουργώντας πανέμορφες αντιθέσεις.
Και μόνο η θέα από αυτό το υπνοδωμάτιο είναι εκπληκτική!
Ο συνδυασμός γκρι και λευκού σε αυτό το υπνοδωμάτιο είναι εκπληκτικός.

Αν σας άρεσε το άρθρο που μόλις διαβάσατε μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να δείτε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

The post 11 Υπνοδωμάτια που Σίγουρα θα σας Δώσουν Ιδέες για το Δικό σας! appeared first on spirossoulis.com – the home issue.
Πηγή: spirossoulis.com – the home issue
Για να δείτε όλο το άρθρο 11 Υπνοδωμάτια που Σίγουρα θα σας Δώσουν Ιδέες για το Δικό σας! επισκεφθείτε το spirossoulis.com – the home issue