4 Κόλπα για να μην Κάνει Θόρυβο το Μπλέντερ σας

Κοινοποιήστε:Το μπλέντερ είναι ένα από τα πιο βασικά εργαλεία μιας νοικοκυράς. Δυστυχώς, όμως, πολλά από αυτά, κάνουν πολύ θόρυβο με αποτέλεσμα να γίνονται ενοχλητικά. Υπάρχουν κάποια κόλπα για να μειωθεί ο θόρυβος του δικού σας μπλέντερ; Υπάρχουν, και θα σας τα αποκαλύψουμε αμέσως!

Δεν κάνουν όλα τα μπλέντερ τόσο θόρυβο. Συνήθως κάνουν πολύ θόρυβο εκείνα που έχουν πολλή δύναμη και μπορούν να τεμαχίσουν ή να λιώσουν ακόμα και τις πιο σκληρές τροφές.

Έτσι θα Κάνετε το Μπάνιο σας να Μυρίζει Πάντα Όμορφα!

Απομακρύνετε το μπλέντερ από τον τοίχο Όταν το μπλέντερ βρίσκεται σε κλειστό χώρο, ο ήχος αντανακλά πάνω στους τέσσερις τοίχους και ακούγεται πιο δυνατός. Τοποθετήστε το μπλέντερ τουλάχιστον 5 εκατοστά μακριά από τον τοίχο και βάλτε το περίπου στη μέση του πάγκου της κουζίνας ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο θόρυβος που κάνει.

Μην τοποθετείτε τα μπλέντερ σας πολύ κοντά στον τοίχο.

Τοποθετήστε το μπλέντερ πάνω σε πετσέτα Μειώστε τον ήχο τοποθετώντας μια πετσέτα ή ένα πατάκι σιλικόνης κάτω από το μπλέντερ σας. Αυτό το τρικ θα μειώσει το θόρυβο γιατί κάποιο μέρος του ήχου θα απορροφάται από την πετσέτα ή το πατάκι.

Πώς να Καθαρίσετε την Σχάρα του Φούρνου Εύκολα και Οικονομικά

Κάντε μια προεργασία από το προηγούμενο βράδυ Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε το μπλέντερ πρωί-πρωί για να μην ξυπνάτε τους δικούς σας ανθρώπους μπορείτε πολύ απλά να φτιάξετε το αγαπημένο σας smoothie αποβραδίς. Βάλτε το σε ένα άδειο βαζάκι μαρμελάδας και το πρωί απλά βάλτε το στο μπλέντερ για ένα δευτερόλεπτο ώστε να ανακατευτούν και πάλι τα υλικά.

thehomeissue_mixer

Βάλτε μια πετσέτα κάτω από το μπλέντερ για να μειωθεί ο θόρυβος.

Φτιάξτε ηχομονωτικό κουτί Πρόκειται για μια ακραία λύση αλλά αν σας ενοχλεί τόσο πολύ ο ήχος του μπλέντερ σας (και δεν θέλετε να αγοράσετε ένα πιο αθόρυβο) τότε η μόνη λύση είναι αυτή. Θα πρέπει να αγοράσετε 3 ορθογώνιες πλάκες ξύλου και μια πιο μικρή. Καρφώστε τις 3 πλάκες μεταξύ τους (όπως στη φωτογραφία που ακολουθεί) και βάλτε από πάνω μια μικρότερη πλάκα. Στο μπροστινό μέρος μπορείτε να ρίξετε μια πετσέτα ή να κολλήσετε ύφασμα. Ο ήχος θα απομονωθεί μέσα στο κουτί και θα ακούγεται πολύ λιγότερο.

8 Συνήθειες που Έχουν οι Άνθρωποι που δεν Χρειάζεται ποτέ να Καθαρίζουν το Σπίτι τους

Αν ο θόρυβος είναι έντονος βάλτε το μίξερ σας μέσα σε ένα ηχομονωτικό κουτί ή σε ένα ντουλάπι όση ώρα το χρησιμοποιείτε.

Αν ο θόρυβος είναι έντονος βάλτε το μπλέντερ σας μέσα σε ένα ηχομονωτικό κουτί ή σε ένα ντουλάπι όση ώρα το χρησιμοποιείτε.

Η πιο εύκολη λύση, πάντως, είναι να αγοράσετε ένα ζευγάρι ωτοασπίδες έτσι ώστε να απαλλαγείτε μια και καλή από κάθε ενοχλητικό ήχο που δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

The post 4 Κόλπα για να μην Κάνει Θόρυβο το Μπλέντερ σας appeared first on spirossoulis.com – the home issue.
Πηγή: spirossoulis.com – the home issue
Για να δείτε όλο το άρθρο 4 Κόλπα για να μην Κάνει Θόρυβο το Μπλέντερ σας επισκεφθείτε το spirossoulis.com – the home issue