6 Εναλλακτικές Χρήσεις για το Συρματάκι της Κουζίνας

Κοινοποιήστε:Το συρματάκι της κουζίνας είναι σίγουρα ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά. Εκτός όμως από την κλασική του χρήση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλους τρόπους. Δείτε τους εδώ…

Ανανεώστε τα παλιά έπιπλα Βάλτε σε μια λεκανίτσα 3 συρματάκια και ξίδι. Αφήστε τα στη λεκάνη σκεπασμένα για 4 μέρες και στη συνέχεια προσθέστε νερό (την ίδια ποσότητα με το ξίδι που είχατε ρίξει 4 ημέρες πριν) και ένα φακελάκι τσαγιού. Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο αλείψτε το μείγμα πάνω σε ξύλινες επιφάνειες για να τις κάνετε να λάμψουν.

8 Απίστευτες Χρήσεις του Οξυζενέ: Πώς να το Χρησιμοποιήσετε Μέσα στο Σπίτι

Αφαιρέστε κηρομπογιές Αν το παιδάκι σας λατρεύει να ζωγραφίζει τους τοίχους του σπιτιού με κηρομπογιές μην στενοχωριέστε. Οι κηρομπογιές αφαιρούνται εύκολα αν τις τρίψετε απαλά με ένα συρματάκι. Φροντίστε το συρματάκι σας να είναι πεντακάθαρο πριν μπείτε σε μια τέτοια διαδικασία. Δεν θέλετε να φύγουν οι κηρομπογιές και να μαυρίσει ο τοίχος σας από ένα βρώμικο συρματάκι.

Πλέον στο εμπόριο κυκλοφορούν συρματάκια σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

Καθαρίστε τις πόρτες σας Χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα, απορρυπαντικό πιάτων, νερό και ένα συρματάκι μπορείτε να καθαρίσετε τους λεκέδες και τις βρωμιές από τις πόρτες σας. Ανακατέψτε 1 κ.γ. μαγειρική σόδα, λίγο απορρυπαντικό πιάτων και 4 φλ. ζεστό νερό. Με το μείγμα και ένα συρματάκι καθαρίστε τις πόρτες σας.

6 Απίθανες Χρήσεις της Κέτσαπ που θα σας Εντυπωσιάσουν!

Καθαρίστε τα παπούτσια Χρησιμοποιώντας οδοντόκρεμα και ένα συρματάκι μπορείτε να κάνετε τα αθλητικά σας να λάμψουν σαν καινούρια. Βάλτε λίγη οδοντόκρεμα πάνω στο συρματάκι και με αυτό τρίψτε προσεκτικά τα αθλητικά σας.

12 Απίστευτες Καθημερινές Χρήσεις των Μανό μέσα στο Σπίτι (VIDEO)

Καθαρίστε τα λευκά παπούτσια σας με ένα συρματάκια και λίγη οδοντόκρεμα.

Καθαρίστε τα λευκά παπούτσια σας με ένα συρματάκι και λίγη οδοντόκρεμα.

Ακονίστε τα ψαλίδια και τα μαχαίρια σας Αν δεν έχετε ακονιστήρι τότε απλά χρησιμοποιήστε ένα συρματάκι. Κόβοντας ξανά και ξανά το συρματάκι, τα ψαλίδια και τα μαχαίρια σας θα ακονιστούν εύκολα και γρήγορα.

Καθαρίστε το μπάνιο από άλατα Καθαρίστε τις βρύσες και τις μεταλλικές λεπτομέρειες του νιπτήρα και της μπανιέρας με ένα συρματάκι και νερό. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε το συρματάκι σε ανοξείδωτες επιφάνειες γιατί μπορεί να τις καταστρέψετε.

Σκόρδο: 8 Απίστευτες Χρήσεις του που δεν Φαντάζεστε

Έξτρα tip Διατηρήστε τα συρματάκια σας μέσα σε αλουμινόχαρτο και στην κατάψυξη για να μην γεμίσουν σκουριά και να μείνουν ανέπαφα για περισσότερο καιρό.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

The post 6 Εναλλακτικές Χρήσεις για το Συρματάκι της Κουζίνας appeared first on spirossoulis.com – the home issue.
Πηγή: spirossoulis.com – the home issue
Για να δείτε όλο το άρθρο 6 Εναλλακτικές Χρήσεις για το Συρματάκι της Κουζίνας επισκεφθείτε το spirossoulis.com – the home issue