Φέρτε την Ευτυχία στο Σπίτι σας με τη Βοήθεια του Φενγκ Σούι

Κοινοποιήστε:Το να βρείτε την ευτυχία μέσα στο σπίτι σας δεν είναι πολύ δύσκολο. Τουλάχιστον έτσι λένε οι ειδικοί του φενγκ σούι οι οποίοι υπόσχονται πως με μερικές μικρές αλλαγές ή προσθήκες στο σπίτι σας θα μπορέσετε να νιώσετε πιο ήρεμοι και πιο ευτυχισμένοι.

Καθαρίστε το σπίτι σας από την ακαταστασία Η ακαταστασία μπορεί να επηρεάσει πολύ την ψυχολογία σας. Αν ο χώρος σας είναι ακατάστατος η ενέργεια σε αυτό μένει στάσιμη. Και όταν ζείτε σε ένα σπίτι με στάσιμη ενέργεια, τότε και η ενέργεια στο σώμα σας θα αρχίσει να γίνεται στάσιμη. Όταν βάζετε τα πράγματα στη θέση τους δεν αυξάνετε μόνο την θετική ενέργεια αλλά κάνετε χώρο και για την ευτυχία έτσι ώστε να έρθει στη ζωή σας.

Ποιος είναι ο χαρακτήρας του σπιτιού σας;

Επικεντρωθείτε στη δημιουργικότητα και την αφθονία Για να βρείτε την ευτυχία πρέπει να επικεντρωθείτε σε αυτές τις δύο «περιοχές» του φενγκ σούι. Όταν μιλάμε για αφθονία δεν εννοούμε μόνο την οικονομική, αλλά και την αφθονία στην ευτυχία και τη γαλήνη. Είτε κάνουμε παιδιά, είτε τέχνη, είτε μουσική είτε κάποιο γεύμα στο σπίτι, οι άνθρωποι είμαστε δημιουργικά όντα. Η δημιουργία είναι ζωντάνια και η δημιουργικότητα φέρνει χαρά στη ζωή μας.

Βάλτε φυτά και λουλούδια στο σπίτι σας για να είστε πιο κοντά στη μητέρα-φύση.

Κάντε το περιβάλλον του σπιτιού σας πιο παιχνιδιάρικο Το σπίτι σας στέλνει συνεχώς μηνύματα στο υποσυνείδητό σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Το σπίτι σας είναι μια μεταφορά του τι θέλετε να έχετε στη ζωή σας. Ποιοι είναι οι στόχοι σας; Αν θέλετε περισσότερη ευτυχία τότε θα πρέπει να μεταμορφώσετε το σπίτι σας σε έναν χώρο χαράς. Βάλε χαρούμενα αντικείμενα σε διάφορα σημεία του (παιχνίδια ή έργα τέχνης με έντονα χρώματα που σας φτιάχνουν τη διάθεση). Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πιο χαρούμενα χρώματα στους τοίχους. Απλά σιγουρευτείτε ότι το σπίτι σας αντιπροσωπεύει την ιδέα της ευτυχίας.

Μάθετε εδώ ποια είναι τα χρώματα που φτιάχνουν την ψυχολογία σας.

Ενσωματώστε κινούμενα αντικείμενα Τα αντικείμενα που εμπεριέχουν κίνηση, όπως είναι τα μικρά συντριβάνια ή οι ανεμιστήρες, αυξάνουν την θετική κίνηση της ενέργειας και επομένως αυξάνουν τη χαρά. Βάλτε επομένως τέτοια αντικείμενα στο σπίτι σας και ζήστε μια πιο χαρούμενη ζωή.

thehomeissue_fengshui02

Αφήστε το φως του ήλιου να μπει σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Θα νιώσετε αμέσως πολύ καλύτερα.

Αφήστε το φως του ήλιου να μπει στο σπίτι σας Αν και δεν ήμασταν όλοι μας φυτά στο σχολείο, όλοι μας χρειαζόμαστε άπλετο φως. Το φως του ήλιου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην υγεία και την καλή ζωή. Μας φτιάχνει τη διάθεση και μας διατηρεί σε ισορροπία. Επίσης μειώνει την πίεση του αίματος. Ανοίξτε τις κουρτίνες και αφήστε το φως του ήλιου να μπει σε όλο το σπίτι.

Ανοίξτε τα παράθυρά σας Πολύ σημαντικός είναι και ο αέρας στην διατήρηση της ευτυχίας και της χαράς μέσα στο σπίτι. Ανοίξτε διάπλατα τα παράθυρα σας (τώρα που μπαίνει και η άνοιξη θα μπορείτε να το κάνετε ακόμα πιο εύκολα) και αφήστε τον καθαρό αέρα να μπει στο σπίτι σας. Ο αέρας αναζωογονεί το μυαλό και το πνεύμα σας.

Φέρτε φυσικά στοιχεία στο σπίτι σας Υπάρχει μια φυσιολογική και ψυχολογική ανάγκη για σύνδεση με τη φύση. Η φύση θρέφει την ψυχή. Επομένως είναι πολύ δύσκολο να έχετε την ευτυχία στο σπίτι σας αν δεν έχετε καθόλου φυσικά στοιχεία μέσα σε αυτό. Βάλτε λουλούδια στα βάζα και μερικά φυτά εσωτερικού χώρου σε διάφορες γωνιές του σαλονιού, της κουζίνας και του μπάνιου.

Ισορροπήστε το περιβάλλον σας Οι άνθρωποι αισθάνονται πιο χαρούμενοι σε ισορροπημένα περιβάλλοντα. Βάλτε μερικά από τα 5 βασικά στοιχεία του φενγκ σούι για να νιώσετε την απόλυτη ισορροπία. Αυτά τα στοιχεία είναι το νερό, το μέταλλο, η γη, το ξύλο και η φωτιά. Αν βάλετε ένα μικρό συντριβάνι σε μια γωνιά του σπιτιού ή και στη βεράντα, μερικά μεταλλικά διακοσμητικά, λίγο ξύλο (σίγουρα θα έχετε κάποια ξύλινα έπιπλα) θα έχετε καταφέρει να φέρετε σε μια ισορροπία το σπίτι σας. Και αν το σπίτι σας είναι ισορροπημένο τότε θα είστε και εσείς σε ισορροπία.

Διαβάστε 12 φενγκ σούι συμβουλές για τύχη και χρήματα.

The post Φέρτε την Ευτυχία στο Σπίτι σας με τη Βοήθεια του Φενγκ Σούι appeared first on spirossoulis.com – the home issue.
Πηγή: spirossoulis.com – the home issue
Για να δείτε όλο το άρθρο Φέρτε την Ευτυχία στο Σπίτι σας με τη Βοήθεια του Φενγκ Σούι επισκεφθείτε το spirossoulis.com – the home issue