Κάντε το Σαλόνι σας Σούπερ Στιλάτο Προσθέτοντας Μόνο Πουφ

Κοινοποιήστε:Τα πουφ για μία περίοδο θεωρούνταν κάπως ξεπερασμένα και ήταν από αυτά τα διακοσμητικά έπιπλα που συνήθως συναντούσαμε σε φοιτητικά σπίτια. Πλέον τα πουφ έχουν αποκτήσει περισσότερο στιλ και μπορούν άνετα να διακοσμήσουν ένα μοντέρνο σπίτι.

Πρόκειται για πολύ άνετα καθίσματα και χρησιμοποιούνται συνήθως αντί για πολυθρόνες γιατί πιάνουν λιγότερο χώρο – και είναι και πιο φτηνά. Συνήθως τα πουφ δίνουν πιο casual στιλ σε έναν χώρο εκτός κι αν επιλέξετε πιο κλασικά και σταθερά κομμάτια. Η μόδα προτάσσει να χρησιμοποιείτε πουφ από πιο σκληρά υλικά απ’ ό,τι συνηθιζόταν παλαιότερα για να δένουν καλύτερα με το στιλ που έχουν συνήθως τα σαλόνια στις μέρες μας.

Πουφ με υφή Αν θέλετε να δώσετε στο σαλόνι σας χαρακτήρα μπορείτε να προσθέσετε πολλές διαφορετικές υφές στα έπιπλά σας. Σε αυτή την περίπτωση επιλέξτε γούνινα, μάλλινα ή δερμάτινα πουφ.

Τα λευκά ή μαύρα δερμάτινα πουφ ταιριάζουν σε ένα σπίτι με μοντέρνα διακόσμηση.

Τα μάλλινα πουφ δίνουν ζεστασιά στον χώρο

Τα πλεκτά πουφ δίνουν άμεσα ζεστασιά σε έναν χώρο.

Δώστε χρώμα Αν έχετε επιλέξει μονόχρωμα έπιπλα και παλ αποχρώσεις στους τοίχους και στεναχωριέστε που δεν έχετε καθόλου χρώμα, τότε μην ανησυχείτε. Με την κατάλληλη επιλογή μαξιλαριών και πουφ μπορείτε να κάνετε ένα δωμάτιο να αποκτήσει χρώμα στο δευτερόλεπτο.

Τα χρωματιστά πουφ και μαξιλάρια μπορούν να δώσουν χρώμα σε ένα ολόκληρο δωμάτιο

Τα χρωματιστά πουφ και μαξιλάρια μπορούν να δώσουν χρώμα σε ένα ολόκληρο δωμάτιο.

Δημιουργήστε μια ζεστή γωνιά Μπορείτε να επιλέξετε 3 μάλλινα πουφ σε διαφορετικά μεγέθη και να τα τοποθετήσετε δίπλα σε κάποιο παράθυρο ή μπροστά στο τζάκι δημιουργώντας μία τεχνητή γωνιά διαβάσματος και χαλάρωσης.

Βάλτε μερικά πουφ μπροστά στο τζάκι και δημιουργήστε μια όμορφη γωνιά χαλάρωσης

Βάλτε μερικά πουφ μπροστά στο τζάκι και δημιουργήστε μια όμορφη γωνιά χαλάρωσης

Πουφ με σχέδια Τα μοτίβα, τα γεωμετρικά σχέδια, τα φλοράλ, τα καρό είναι σχέδια που ταιριάζουν σε πουφ όταν το υπόλοιπο σαλόνι είναι σε ουδέτερους τόνους.

Που με όμορφα σχέδια και μοτίβα δίνουν στιλ στο σαλόνι σας

Πουφ με όμορφα σχέδια και μοτίβα δίνουν στιλ στο σαλόνι σας

Πουφ με χαρακτήρα Αν δεν σας αρέσει η χαλαρότητα που αποπνέουν τα πουφ μπορείτε να επιλέξετε κάποιο πιο κλασικό σχέδιο που είναι πιο πολύ έπιπλο αλλά ανήκει και στην κατηγορία των πουφ.

Πουφ με χαρακτήρα

Αυτό είναι ένα πουφ με πιο κλασικό χαρακτήρα.

The post Κάντε το Σαλόνι σας Σούπερ Στιλάτο Προσθέτοντας Μόνο Πουφ appeared first on spirossoulis.com – the home issue.
Πηγή: spirossoulis.com – the home issue
Για να δείτε όλο το άρθρο Κάντε το Σαλόνι σας Σούπερ Στιλάτο Προσθέτοντας Μόνο Πουφ επισκεφθείτε το spirossoulis.com – the home issue