Νέα επεισόδια Αγγελική: Ο Δημήτρης θέλει να ομολογήσει τα πάντα και η Αθηνά παίρνει τα μέτρα της

Κοινοποιήστε:Στα νέα επεισόδια της Αγγελικής, οι εξελίξεις τρέχουν σε όλες τις παράλληλες ιστορίες.

Ο Παύλος θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της Σοφίας και της Ιωάννας, με αποτέλεσμα εκείνες να παίρνουν τα μέτρα τους εναντίον του. Ο Δημήτρης θέλει να ομολογήσει όσα έχει κάνει, έτσι η Αθηνά αποφασίζει να τον απομακρύνει από όλους.

Ο Στέφανος θα πει στην Τζένη ότι θέλει να χωρίσουν, με την ίδια να τον ρωτάει εάν είναι λόγω της Αγγελικής, ενώ λίγο αργότερα θα μάθει απ’ τον ντετέκτιβ μια σημαντική πληροφορία για το παρελθόν της. Η Αγγελική πληροφορείται γι΄αυτό και καλεί τον ντετέκτιβ για να μάθει εάν όντως το παιδί που γέννησε δεν ήταν νεκρό.

O Mιχάλης αναγκάζεται να πει στον Αποστόλη τα πάντα σχετικά με την ταυτότητα της Αγγελικής, ενώ η Αθηνά κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Δημήτρη μακριά απ΄όλους, αφού ο Νικόλας της λέει για τα όσα προσπάθησε να του εξομολογηθεί.

Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της Αγγελικής:

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 87

Ο Παύλος έξαλλος με τα νέα για την εγκυμοσύνη της Σοφίας και πιστεύοντας ότι το παιδί δεν είναι δικό του, ακολουθεί την Σοφία στο σπίτι, όπου βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της ίδιας και της αδερφής της. Αυτό οδηγεί την Σοφία στην αστυνομία με σκοπό να πάρει τα μέτρα της εναντίον του. Ο Δημήτρης, απελπισμένος και τρομαγμένος απ’ την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί, θέλει να ομολογήσει για όλα όσα έχει κάνει. Η Αθηνά φοβούμενη ότι ο Δημήτρης θα ανοίξει το στόμα του παίρνει την απόφαση να τον απομακρύνει απ’ όλους. Η Μαριάνθη πιέζει κι άλλο τον Θωμά και τον ζητάει πίσω στην ταβέρνα και η Λένα απελπίζεται και πιστεύει ότι ο Θωμάς έχει σχέση με την Μαριάνθη. Ο Στέφανος έχει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο του με την Τζένη, τις οποίες εκφράζει στην Δανάη.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 88

Ο Στέφανος παραδέχεται στη Τζένη πως δεν είναι πλέον ερωτευμένος μαζί της και θέλει να χωρίσουνε, πράγμα που αναγκάζει τη Τζένη να τον ρωτήσει ξεκάθαρα αν είναι λόγω της Αγγελικής. Η Αγγελική προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση του Δημήτρη και να τον αναγκάσει να της ομολογήσει όσα έχει κάνει, αλλά τελευταία στιγμή τους πιάνει η Αθηνά. Η Λένα αποφασίζει να βρει το Θωμά και να λύσουν μια και καλή την παρεξήγηση με τη Μαριάνθη. Η Σοφία συνειδητοποιεί πως παρά τις προσπάθειές της είναι δύσκολο να κρατήσει τον Παύλο έξω απ’ τη ζωή της. Τέλος, η Τζένη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον ντετέκτιβ που της αποκαλύπτει κάτι για το παρελθόν της Αγγελικής. 

Συμμετέχει η Αθηνά Καραγιώτη στο ρόλο της ψυχιάτρου του Δημήτρη Αργυρού.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου– Επεισόδιο 89

Μετά την αποκάλυψη της Τζένης, η Αγγελική επικοινωνεί με τον ντετέκτιβ για να μάθει αν είναι όντως αλήθεια το ότι το μωρό που γέννησε δεν ήταν νεκρό. Την ίδια στιγμή ο Μιχάλης μετά από έναν καβγά με τον Αποστόλη, καταλήγει να του πει την αλήθεια για την ταυτότητα της Αγγελικής. Ο Νικόλας μιλάει στην Αθηνά για τα όσα προσπάθησε να του εξομολογηθεί ο Δημήτρης στο δωμάτιό του, πράγμα που την αναγκάζει να πάρει ακόμα πιο δραστικά μέτρα για την απομόνωσή του. Τέλος, η Σοφία περνάει ένα βράδυ στην πόλη με τον Ανδρέα, το αφεντικό της, καταφέρνοντας για πρώτη φορά να δει πως θα ήταν η ζωή της χωρίς τον Παύλο. Σε μια κρίση θυμού, ο Παύλος εμφανίζεται στο οικογενειακό τραπέζι στο σπίτι των Αργυρών απειλώντας να αποκαλύψει τα πάντα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Νέα επεισόδια Αγγελική: Ο Δημήτρης θέλει να ομολογήσει τα πάντα και η Αθηνά παίρνει τα μέτρα της εμφανίζεται στο iPop.
Πηγή: iPop
Για να δείτε όλο το άρθρο Νέα επεισόδια Αγγελική: Ο Δημήτρης θέλει να ομολογήσει τα πάντα και η Αθηνά παίρνει τα μέτρα της επισκεφθείτε το iPop