Χάρης Βαρθακούρης για Χρυσηίδα Δημουλίδου: “Δεν μπορώ να αφήσω αναπάντητο κάτι που με προσέβαλε”

Κοινοποιήστε:Ο Χάρης Βαρθακούρης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή “Happy Day” και μίλησε για το νέο επαγγελματικό βήμα του μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα την εκπομπή “Σου Κου Family”, ενώ αναφέρθηκε και στην “κόντρα” του με την Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Για την εκπομπή: “Κοίτα αυτό είναι μια καινούργια εμπειρία για μένα. Είναι κάτι που έχω δώσει τον πρώτο ρόλο και το κουπί στη γυναίκα μου, έχει πολύ καλύτερο λέγειν παρουσιαστή από εμένα, εγώ έχω αναλάβει το μουσικό κομμάτι, το οποίο είναι και το πιο αδικημένο γιατί είναι το τελευταίο στη σκαλέτα. Ελπίζω κάποια στιγμή να το καταλάβουν και να φέρουν στη μέση της εκπομπής. Δεν έχει μπει μέσα μου το μικρόβιο της παρουσίασης. Αν αυτή η εκπομπή δεν είχε μουσική ενότητα, ίσως και να μην ήμουν. Δεν με ενδιαφέρει να σχολιάζω τα ριάλιτι”.

Για την Χρυσηίδα Δημουλίδου: “Δεν το ξεκίνησα εγώ αλλά δεν μπορώ να αφήσω αναπάντητο κάτι που με προσέβαλε. Η γυναίκα μου δεν χρειάζεται δικηγόρο για να με βάλει στη θέση μου. Μπορεί να το κάνει μόνη της. Δεν έχει ανάγκη από “Κούγιες” και “Λυκουρέζους”. Πιο πολύ με πείραξε όταν είδα τα δεκάδες σχόλια από κάτω που έβριζαν εμένα, τη γυναίκα ακόμα και τον πατέρα μου. Και όλο αυτό γιατί έγινε; Για να συνετιστώ; Για να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερος παρουσιαστής; Αν κάποιος όφειλε να επικοινωνήσει με τον άλλον όχι δημοσίως, αυτή είναι η άλλη πλευρά”.

Δες το βίντεο:

To άρθρο Χάρης Βαρθακούρης για Χρυσηίδα Δημουλίδου: “Δεν μπορώ να αφήσω αναπάντητο κάτι που με προσέβαλε” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Πηγή: TLiFE
Για να δείτε όλο το άρθρο Χάρης Βαρθακούρης για Χρυσηίδα Δημουλίδου: “Δεν μπορώ να αφήσω αναπάντητο κάτι που με προσέβαλε” επισκεφθείτε το TLiFE