Διχασμός στο Survivor για την Ανθή Σαλαγκούδη – “Η μόνη φορά που προσπάθησε ήταν στην ατομική ασυλία”

Κοινοποιήστε:Η κόκκινη ομάδα στο Survivor έχει διχαστεί στα δύο… Σε εκείνους που έχουν πάρει το μέρος της Ανθής Σαλαγκούδη και σε εκείνους που τη θέλουν εκτός παιχνιδιού. Η Σοφία Μαργαρίτη από τη μία υποστηρίζει τη δημοσιογράφο, ενώ οι υπόλοιποι προσπαθούν να τη “διώξουν” με το να την ψηφίζουν κάθε φορά υποψήφια προς αποχώρηση.

Ο Κόρο μετά το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας – στο οποίο η κόκκινη ομάδα έχασε – πέταξε τα βέλη του προς την Ανθή: “Το Survivor είναι κατεξοχήν αγωνιστικό παιχνίδι. Η Ανθή μας έρχεται εδώ, αποφασίζει να μη παίζει καν… Ο μόνος τρόπος να γλιτώσουμε από αυτό το παράσιτο είναι να το ψηφίσουμε για να φύγει, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Η μόνη φορά που προσπάθησε ήταν στην ατομική ασυλία για να κουκουλώσει όλο αυτό”.

Διάβασε επίσης: Οι χρήστες του Twitter ζητούν από την Ανθή Σαλαγκούδη να φύγει από το παιχνίδι

“Δεν είναι το μικρό σπίτι στο Λιβάδι…” δήλωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

 

Από την άλλη η Σοφία Μαργαρίτη ανέφερε χαρακτηριστικά: “Κάνουν σεμινάρια πριν μπουν στο Survivor; Δεν δίνω σημασία αλλά σαν άνθρωπος με πειράζει που και που… Την Ανθή δεν τη θέλουν, είναι προσωπικό όχι αγωνιστικό. Πώς το αντέχει; Είναι πραγματική Survivor”.

 

To άρθρο Διχασμός στο Survivor για την Ανθή Σαλαγκούδη – “Η μόνη φορά που προσπάθησε ήταν στην ατομική ασυλία” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Πηγή: TLiFE
Για να δείτε όλο το άρθρο Διχασμός στο Survivor για την Ανθή Σαλαγκούδη – “Η μόνη φορά που προσπάθησε ήταν στην ατομική ασυλία” επισκεφθείτε το TLiFE