Κάτια Δανδουλάκη: Θα καταθέσει στο ΣΕΗ κατά του γνωστού ηθοποιού που απομάκρυνε από την παράστασή της

Κοινοποιήστε:Την κατάθεσή της στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών πρόκειται να δώσει η Κάτια Δανδουλάκη κατά του ηθοποιού – σκηνοθέτη που απομάκρυνε από την παράσταση της επειδή παρενοχλούσε σεξουαλικά γνωστή ηθοποιό. 

Η Κάτια Δανδουλάκη, που έχει επιλέξει να τηρήσει σιγήν ιχθύος και να πράττει μακριά από κάμερες και Μέσα, από την πρώτη στιγμή βρισκόταν στο πλευρό των θυμάτων. Σύμφωνα με την εκπομπή “Το Πρωινό“, είτε σήμερα είτε αύριο, η ίδια θα στείλει την κατάθεσή της στο πειθαρχικό του ΣΕΗ. 

Διάβασε ακόμα: Κάτια Δανδουλάκη: “Ο εκβιασμός δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός και να δικαιολογείται…”

Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε το 2019, όταν ο ηθοποιός – σκηνοθέτης κλήθηκε από την Κάτια Δανδουλάκη να σκηνοθετήσει την παράστασή της. Η καταγγέλλουσα έπεσε για δεύτερη φορά θύμα του γνωστού προσώπου, αφού την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και στην αρχή της καριέρας της. Η καταγγελία που έκανε στο ΣΕΗ αφορά στην αντισυναδελφική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια.

Δες το βίντεο:

To άρθρο Κάτια Δανδουλάκη: Θα καταθέσει στο ΣΕΗ κατά του γνωστού ηθοποιού που απομάκρυνε από την παράστασή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Πηγή: TLiFE
Για να δείτε όλο το άρθρο Κάτια Δανδουλάκη: Θα καταθέσει στο ΣΕΗ κατά του γνωστού ηθοποιού που απομάκρυνε από την παράστασή της επισκεφθείτε το TLiFE