Πασχάλης Τσαρούχας: Στον Εισαγγελέα για τις καταγγελίες – Οι πρώτες δηλώσεις

Κοινοποιήστε:Ο Πασχάλης Τσαρούχας, με την ιδιότητα του προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, πέρασε πριν από λίγη ώρα το κατώφλι του εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλου, για να καταθέσει το σύνολο των καταγγελιών, που έχει στη διάθεση του. 

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν φειδωλός στις πρώτες δηλώσεις του. «Μας έχει καλέσει ο εισαγγελέας να καταθέσουμε όλους τους φακέλους που έχουμε στο Πειθαρχικό που αφορούν σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Αυτό. Θα ανέβω πάνω τώρα… Δεν υπάρχει τίποτα άλλο παιδιά, καλημέρα».

Σύμφωνα με όσα έχουν το «φως» της δημοσιότητας, οι ηθοποιοί στα υπομνήματα- καταγγελίες που έχουν προσκομίσει στις αρμόδιες αρχές, φέρονται να αναφέρονται σε σεξουαλικά αδικήματα που ξεκινούν από προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, σεξουαλική παρενόχληση μέχρι και βιασμό, την ώρα που αρμόδιες πηγές δεν αποκλείουν την πιθανότητα να βρεθούν και νέα πρόσωπα στο επίκεντρο της εισαγγελικής έρευνας. 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

To άρθρο Πασχάλης Τσαρούχας: Στον Εισαγγελέα για τις καταγγελίες – Οι πρώτες δηλώσεις δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Πηγή: TLiFE
Για να δείτε όλο το άρθρο Πασχάλης Τσαρούχας: Στον Εισαγγελέα για τις καταγγελίες – Οι πρώτες δηλώσεις επισκεφθείτε το TLiFE