Άγγελος Μπράτης: Πώς σχολίασε τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Χρήστο Ταραντίλη και την ομοιότητά τους;

Κοινοποιήστε:Από χθες, το twitter ξεκίνησε να τρολάρει το πόσο μοιάζει ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης και ο Άγγελος Μπράτης.

Τα σχόλια στο διαδίκτυο ήταν σπαρταριστά, με το hashtag #ανασχηματισμός να είναι για πολλές ώρες no1 στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τα Parapolitika.gr και η Σάσα Σταμάτη ήρθαν σε επικοινωνία με τον σχεδιαστή και κριτή του GNTM, ο οποίος δήλωσε χαριτολογώντας: «Δεν νομίζω ότι μου μοιάζει . Μη του δίνεται τόσο credit ότι είναι τόσο όμορφος σαν εμένα και σέξι και γοητευτικός. Δεν μοιάζουμε καθόλου. Από που μοιάζουμε; Επειδή έχει μούσια; Η μισή Ελλάδα μούσια έχει».

Ο Άγγελος Μπράτης συμπλήρωσε καταλήγοντας: «Να τον πάρετε τηλέφωνο να τον ρωτήσετε αν νοιώθει κι αυτός ΜΠΡΑΤΗΣ -boy. Αν πει ναι σημαίνει ότι είναι πολύ σωστός κυβερνητικός εκπρόσωπος αν πει όχι πρέπει να τον αλλάξουν».

 

To άρθρο Άγγελος Μπράτης: Πώς σχολίασε τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Χρήστο Ταραντίλη και την ομοιότητά τους; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Πηγή: TLiFE
Για να δείτε όλο το άρθρο Άγγελος Μπράτης: Πώς σχολίασε τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Χρήστο Ταραντίλη και την ομοιότητά τους; επισκεφθείτε το TLiFE