Δανάη Μπάρκα: Μας δείχνει το μοντέρνο και cozy σπίτι της μέσα από μερικές φωτογραφίες

Κοινοποιήστε:Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν μπει στο ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Ήδη από τα πρώτα της βήματα όλοι σχολίαζαν το πόσο ταλέντο έχει στην υποκριτική ενώ ο ενθουσιώδης και αυθόρμητος χαρακτήρας της δεν πέρασε απαρατήρητος. Φέτος την είδαμε για πρώτη φορά σε έναν άλλο ρόλο, αυτόν της παρουσιάστριας.

Όπως είναι φυσιολογικό ο νέος αυτός ρόλος απαιτεί από την ίδια μεγάλη προσπάθεια και αρκετές ώρες δουλειάς για αυτό και όταν γυρίζει σπίτι χρειάζεται έναν χώρο στον οποίο να μπορεί να χαλαρώνει και να αποφορτίζεται. Έτσι λοιπόν δημιούργησε ένα σπίτι αρκετά cozy αλλά ταυτόχρονα φρέσκο και μοντέρνο.

Μάλιστα, μέσα από διάφορες αναρτήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Δανάη Μπάρκα μας έχει αφήσει να δούμε μερικές από τις πιο αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της. Εμείς συγκεντρώσαμε αυτές τις φωτογραφίες και σου τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

To άρθρο Δανάη Μπάρκα: Μας δείχνει το μοντέρνο και cozy σπίτι της μέσα από μερικές φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Πηγή: TLiFE
Για να δείτε όλο το άρθρο Δανάη Μπάρκα: Μας δείχνει το μοντέρνο και cozy σπίτι της μέσα από μερικές φωτογραφίες επισκεφθείτε το TLiFE