Δικηγόρος 25χρονου – Οργισμένη απάντηση σε Κούγια: “Προσβάλλει τη νοημοσύνη και τη δικαιοσύνη”

Κοινοποιήστε:Απάντηση στους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, δίνει ο συνήγορος υπεράσπισης, ενός εκ των δύο θυμάτων, Γιάννης Βλάχος. Ο πελάτης του, 25 ετών σήμερα, κατέθεσε μήνυση για βιασμό από τον γνωστό σκηνοθέτη όταν ήταν  14 ετών.

«Δεν προσφέρεται ο ανθρώπινος πόνος και το σιωπηλό τραύμα αυτών των ανθρώπων για κομματική εκμετάλλευση» επεσήμανε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του. 

Και πρόσθεσε: «Ο ισχυρισμός ότι ο εντολέας μου, Σουηδός πολίτης, έχει πολιτικά κίνητρα προσβάλλει τη  νοημοσύνη και τη Δικαιοσύνη που ενήργησε με αποφασιστικότητα για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, ενώ επιχειρεί να τρομοκρατήσει να αποθαρρύνει θύματα και μάρτυρες. Η απελπισία και η ένδεια υπερασπιστικών επιχειρημάτων δεν  πρέπει να αποτελέσει λόγο για να δηλητηριαστεί περαιτέρω ο Έλληνας πολίτης που παρακολουθεί με τρόμο και απέχθεια όσα δυστυχώς συνέβησαν  και αποκαλύπτονται καθημερινά. Δεν προσφέρεται ο ανθρώπινος πόνος και το σιωπηλό τραύμα αυτών των ανθρώπων για κομματική εκμετάλλευση. Το δημοκρατικό και λειτουργικό πολιτικό μας σύστημα οφείλει να αποδείξει ότι δεν επιδέχεται κανενός είδους σκοπιμότητες και άμεσους ή εμμέσους εκβιασμούς από κατηγορούμενος για βαρύτατα εγκλήματα, και να μην παρασυρθεί σε ανούσιες αντιπαραθέσεις με αφορμή μια κοινωνική και ποινική υπόθεση στην πλάτη κακοποιημένων παιδιών».

 

To άρθρο Δικηγόρος 25χρονου – Οργισμένη απάντηση σε Κούγια: “Προσβάλλει τη νοημοσύνη και τη δικαιοσύνη” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Πηγή: TLiFE
Για να δείτε όλο το άρθρο Δικηγόρος 25χρονου – Οργισμένη απάντηση σε Κούγια: “Προσβάλλει τη νοημοσύνη και τη δικαιοσύνη” επισκεφθείτε το TLiFE