Δημήτρης Λιγνάδης: Σοκάρει η μαρτυρία 17χρονου – “Δεν μπόρεσα να αντισταθώ, με κακοποίησε”

Κοινοποιήστε:Μοιάζουν να μην έχουν τελειωμό η μαρτυρίες και οι καταγγελίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Το  Mega και η Άννα Κανδύλη αποκάλυψαν τη μαρτυρία ενός 17χρονου τότε 23χρονου σήμερα νεαρού που όπως είπαν “δεν μπορούμε να περιγράψουμε όσα λέει ο νεαρός γιατί είναι πάρα πολύ σκληρά”.

Ο 23χρονος σήμερα νεαρός από την Αίγυπτο περιέγραψε τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από το σκηνοθέτη και ηθοποιό στην Επίδαυρο. Η περιγραφή του συγκλονίζει: “Πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο στην Επίδαυρο. Ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και φορούσα μόνο ένα σορτσάκι και το εσώρουχο μου. Εκείνος ξαφνικά με ακινητοποίησε. με τα χέρια του κρατούσε δυνατά τα πόδια μου. Ήταν χειροδύναμος. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, ούτε να αντισταθώ και με κακοποίησε” ισχυρίστηκε στη μαρτυρία του ο τότε 17χρονος νεαρός. 

Δες το βίντεο

To άρθρο Δημήτρης Λιγνάδης: Σοκάρει η μαρτυρία 17χρονου – “Δεν μπόρεσα να αντισταθώ, με κακοποίησε” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Πηγή: TLiFE
Για να δείτε όλο το άρθρο Δημήτρης Λιγνάδης: Σοκάρει η μαρτυρία 17χρονου – “Δεν μπόρεσα να αντισταθώ, με κακοποίησε” επισκεφθείτε το TLiFE