Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος συγκλονίζει με την εξομολόγησή της: “Ψάχναμε τον πλακούντα στο πάτωμα”

Κοινοποιήστε:Σε μια συγκλονιστική εξομολόγησε παραχώρησε στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη η δημοσιογράφος Ισαβέλλα Κούτση, η οποία περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον τρομακτικό τρόπο με τον οποίο βίωσε τη γέννηση του γιου της. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι γέννησε ξαφνικά μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της.

«Ήμουν στην 39η εβδομάδα κύησης και θα γεννούσα σε πέντε μέρες. Ήμουν σπίτι, φαγωμένη και είχα έντονους πόνους που νόμιζα ότι ήταν στομαχικές διαταραχές. Πήγα στην κουζίνα νιώθοντας ένα κάψιμο, έβγαλα μια κραυγή και γεννήθηκε το παιδί. Τόσο απλά και τόσο τρομακτικά. Ήταν τρομακτικό. Δεν είχα ακούσει ποτέ τον όρο «οξύς τοκετός», αν μου το έλεγε άλλη γυναίκα δεν θα τα πίστευα.

Το μωρό γεννήθηκε ενώ ήμουν όρθια και έπεσε στο πάτωμα. Ο ομφάλιος λώρος κόπηκε μόνος του. Ήμουν με τον σύζυγό μου και κοιτούσαμε το μωρό στο πάτωμα. Το μωρό ήταν ακίνητο, δεν είχε πάρει ακόμα ανάσα. Όταν ο σύζυγός μου σήκωσε το μωρό και το πήρε αγκαλιά, πήρε ανάσα και άρχισε να κλαίει. Ήμουν σε κατάσταση σοκ

Όταν γέννησα δεν μπορούσα να πάω στο μαιευτήριο γιατί δεν ξέραμε αν έχει βγει ο πλακούντας. Μαζί ψάχναμε τον πλακούντα κάτω από τα έπιπλα. Είχα ακατάσχετη αιμορραγία. Βγήκε τελικά ο πλακούντας, τον βάλαμε σε μια σακούλα και πήγαμε στο μαιευτήριο», είπε η Ισαβέλλα Κούτση.

 

To άρθρο Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος συγκλονίζει με την εξομολόγησή της: “Ψάχναμε τον πλακούντα στο πάτωμα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Πηγή: TLiFE
Για να δείτε όλο το άρθρο Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος συγκλονίζει με την εξομολόγησή της: “Ψάχναμε τον πλακούντα στο πάτωμα” επισκεφθείτε το TLiFE