Λεάννα Μάρκογλου – Η σύζυγος του Πάνου Καλίδη αποκαλύπτει: “Μου αρέσει το Survivor και θα ήθελα να είμαι εκεί και να παίζω”

Κοινοποιήστε:Η Λεάννα Μάρκογλου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή “Πρωινό” και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη και μίλησε για τη συμμετοχή του συζύγου της, Πάνου Καλίδη στο Survivor ενώ αποκάλυψε ότι θα ήθελε πολύ να συμμετάσχει στο reality επιβίωσης. 

“Όλη μέρα, παντού με ρωτάνε τι ξέρω για το Survivor. Δεν ξέρω τίποτα. Δεν έχω καμία επικοινωνία. Ό,τι βλέπετε εσείς, βλέπω κι εγώ. Δεν ξέρω γιατί ψήφισαν τον Πάνο αυτή την εβδομάδα. Τα κριτήρια τα ξέρουν αυτοί. Εγώ ξέρω τι άνθρωπος είναι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Δεν τον φοβάμαι. Μας λείπει πάρα πολύ και ευχόμαστε να κάτσει όσο αντέξει.

Όταν μου ανακοίνωσε ότι θα πάει στο Survivor το πήρα στην πλάκα αλλά το εννοούσε τελικά. Μου στέλνουν όλα αυτά που γράφονται στο Twitter για τον Πάνο και γελάω πάρα πολύ. Τα έχω κρατήσει όλα για να του τα δείξω. Παίρνουμε πολλή αγάπη από τον κόσμο και ευχαριστούμε.

Μου αρέσει πολύ το Survivor και θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί και να παίζω. Εγώ είμαι του αθλητικού”, ανέφερε η Λεάννα Μάρκογλου.

Δες το βίντεο:

To άρθρο Λεάννα Μάρκογλου – Η σύζυγος του Πάνου Καλίδη αποκαλύπτει: “Μου αρέσει το Survivor και θα ήθελα να είμαι εκεί και να παίζω” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Πηγή: TLiFE
Για να δείτε όλο το άρθρο Λεάννα Μάρκογλου – Η σύζυγος του Πάνου Καλίδη αποκαλύπτει: “Μου αρέσει το Survivor και θα ήθελα να είμαι εκεί και να παίζω” επισκεφθείτε το TLiFE