Ο Alexander Wang αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση

Κοινοποιήστε:Ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας, Alexander Wang δήλωσε ότι παρ’ όλο που «συχνά» παρευρισκόταν σε πάρτι «όπου υπήρχαν ναρκωτικά και αλκοόλ» δεν παρενόχλησε ποτέ σεξουαλικά κανέναν. Ο σχεδιαστής κατηγορείται από μοντέλα για σεξουαλική παρενόχληση ωστόσο, χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς «τρομερά ψευδείς».

Μοντέλα κατηγορούν τον σχεδιαστή για ανάρμοστη συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση, αφού τους πρόσφερε σε πάρτι νερό με το ναρκωτικό Molly.

Τη Δευτέρα, ο Ουάνγκ έστειλε ένα σημείωμα στους υπαλλήλους του, τους οποίους ευχαριστεί που στέκονται στο πλευρό του, μετά τη δημοσίευση στον λογαριασμό στο Instagram S-t Model Management και στον λογαριασμό του Diet Prada, ανώνυμων ιστοριών περί φερόμενης ανάρμοστης συμπεριφοράς του.

Σε δήλωσή του ο Ουάνγκ τονίζει: «Πρώτον, θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να επικοινωνήσω απευθείας με τους ανθρώπους που με βοήθησαν να μεγαλώσω αυτό το εμπορικό σήμα σε αυτό που είναι σήμερα και να αντιμετωπίσω τις πρόσφατες ψευδείς, επινοημένες και κυρίως ανώνυμες κατηγορίες εναντίον μου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Ο Alexander Wang αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Πηγή: TLiFE
Για να δείτε όλο το άρθρο Ο Alexander Wang αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση επισκεφθείτε το TLiFE