Πέτρος Κωστόπουλος: Δες πως αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για το γέννηση του παιδιού Μπαλατσινού – Κικίλια

Κοινοποιήστε:Χθες επέστρεψε από το Ντουμπάϊ ο Πέτρος Κωστόπουλος όπου είχε ταξιδέψει τις μέρες των γιορτών λόγω δουλειάς αλλά και για να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης με τη φημολογούμενη σύντροφό του Κατερίνα Λιόλιου και μερικούς αγαπημένους του φίλους. (δες εδώ φωτορεπορτάζ από το αεροδρόμιο)

Όταν έφτασε στο αεροδρόμια τον Πέτρο Κωστόπουλο περίμεναν οι κάμερες προκειμένου να αποσπάσουν μερικές δηλώσεις του για όσα έχουν ακουστεί γύρω από το όνομά του τις τελευταίες ημέρες. Ο ίδιος απάντησε στην κάμερα του Ηappy Day για το ταξίδι στο Ντουμπάί εν μέσω Lockdown και τη φημολογούμενη σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου. (δες εδώ τι απάντησε ο Πέτρος Κωστόπουλος)

Ωστόσο, δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της Τζένης Μπαλατσινού στη ζωή.

“Τι με νοιάζει εμένα για τη Τζένη; Δε θα ευχηθώ να πάει καλά η γυναίκα; Φυσικά και θα ευχηθώ. Όταν γεννιέται ένα παιδί είναι ιερό” είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωστόπουλος.

 

To άρθρο Πέτρος Κωστόπουλος: Δες πως αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για το γέννηση του παιδιού Μπαλατσινού – Κικίλια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Πηγή: TLiFE
Για να δείτε όλο το άρθρο Πέτρος Κωστόπουλος: Δες πως αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για το γέννηση του παιδιού Μπαλατσινού – Κικίλια επισκεφθείτε το TLiFE