Σαμπρίνα: Η ομοφοβική ανάρτηση που αναγκάστηκε να διαγράψει

Κοινοποιήστε:Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου και τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, η Σαμπρίνα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, κάνοντας λόγο για την “διαφορετικότητα”. Η τραγουδίστρια, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με το κείμενό της, γεγονός που τελικά την οδήγησε στο να το διαγράψει.

“Το πρόβλημα δεν είναι κομματικό, το πρόβλημα είναι κοινωνικό. Δεν τολμούσατε να μιλήσετε όταν τα βλέπατε φανερά μπροστά στα μάτια σας κυρίως σε pride παρελάσεις οι οποίες στήριζαν την διαφορετικότητα. Ποια διαφορετικότητα; Αόριστος όρος «διαφορετικότητα».

Και η ανωμαλία διαφορετικότητα είναι. Μήπως να στηρίξουμε και την διαφορετικότητα του παιδόφιλου; Και οι μουσουλμάνοι παντρεύονται 9χρονα, μήπως να στηρίξουμε και αυτούς; Σας έφαγε η πολιτική ορθότητα και η πρόοδος. Αφήνατε να μπαίνουν σε παρελάσεις και να περνούν υπόγεια μηνύματα με τον αόριστο όρο «διαφορετικότητα».

Κάποιοι εκμεταλλεύονται αόριστους όρους περί γενικευμένης αγάπης και διαφορετικότητας χωρίς να προσδιορίζουν ποια διαφορετικότητα; Υποκριτές όλοι σας”, έγραψε χαρακτηριστικά η Σαμπρίνα.

Αμέσως, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της απαντήσουν, διαφωνώντας έντονα μαζί της. 

Δες την ανάρτηση:

To άρθρο Σαμπρίνα: Η ομοφοβική ανάρτηση που αναγκάστηκε να διαγράψει δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Πηγή: TLiFE
Για να δείτε όλο το άρθρο Σαμπρίνα: Η ομοφοβική ανάρτηση που αναγκάστηκε να διαγράψει επισκεφθείτε το TLiFE