Σταματίνα Τσιμτσιλή: O γιος της έχει γιορτή και εκείνη του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο μέσα από την εκπομπή της

Κοινοποιήστε:Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την οικογένεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή αφού ο δυο ετών γιος της Γιάννης έχει την ονομαστική του εορτή. Έτσι λοιπόν, η παρουσιάστρια που είναι και μια τρυφερή μαμά θέλησε στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής να του στείλει τις δικές της ευχές.

«Καλημέρα. Χρόνια πολλά. Μεγάλη ημέρα σήμερα. Γιορτάζουν οι Γιάννηδες. Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει. Εγώ τα λέω, γιατί τον έχω τον Γιαννάκη στο σπίτι μου. Χρόνια πολλά στο γλυκό μου το αγοράκι. Πολύ μεγάλη γιορτή η σημερινή, γιατί έχουμε πολλούς Γιάννηδες και Ιωάννες εδώ στην Ελλάδα. Να χαιρόμαστε και τον παραγωγό μας, τον Γιάννη τον Δούκα, που είναι στην ομάδα της εκπομπής από την πρώτη στιγμή, 7 χρόνια πριν.», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: O γιος της έχει γιορτή και εκείνη του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο μέσα από την εκπομπή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Πηγή: TLiFE
Για να δείτε όλο το άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: O γιος της έχει γιορτή και εκείνη του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο μέσα από την εκπομπή της επισκεφθείτε το TLiFE