Τζένη Μπαλατσινού: Μας δείχνει πώς την “παιδεύει” γλυκά ο νεογέννητος γιος της

Κοινοποιήστε:Η Τζένη Μπαλατσινού είναι ευτυχισμένη μανούλα και περνά τους πρώτους μήνες στο σπίτι με τον Κικίλια Junior! Η έλευση του μωρού ανήμερα τα Χριστούγεννα, μετά από ένα δύσκολο τοκετό συμπλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού και τους έδεσε ακόμα πιο πολύ!

Όμως όπως όλες οι νέες μανούλες με ένα νεογέννητο μωρό στο σπίτι έτσι και η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, έχει και “δύσκολες” στιγμές, ειδικά όταν προσπαθεί να κοιμήσει τον μπέμπη! Όλες οι μαμάδες έχουν ζήσει τη στιγμή που νανουρίζουν με τραγούδια και τεχνάσματα το μωρό και όταν εξαντλημένες πλέον βλέπουν ότι το σπλάχνο τους έχει κοιμηθεί και πάνε να φύγουν… εκείνο φυσικά… ξυπνάει! Ή και το άλλο όταν κοιμάται για ώρα και μόλις τολμήσουν να φύγουν από δίπλα του, επίσης ξυπνάει!

Αυτό που βιώνει η Τζένη με το μωρό, το μοιράστηκε μαζί μας με τον πιο εύστοχο και χιουμοριστικό τρόπο, δημοσιεύοντας το παρακάτω σκίτσο!

“Συμβαίνει τώρα”.. 🍼🍭 😂 έγραψε η Τζένη με διάθεση χιούμορ αλλά λέγοντας την δική της “μαμαδίστικη” αλήθεια!

To άρθρο Τζένη Μπαλατσινού: Μας δείχνει πώς την “παιδεύει” γλυκά ο νεογέννητος γιος της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Πηγή: TLiFE
Για να δείτε όλο το άρθρο Τζένη Μπαλατσινού: Μας δείχνει πώς την “παιδεύει” γλυκά ο νεογέννητος γιος της επισκεφθείτε το TLiFE