5′ Προθέρμανση για όλο το σώμα στο σπίτι με τη Στεφανία Μουλογιάννη

Κοινοποιήστε:

Αυτό είναι ένα πεντάλεπτο ζέσταμα για όλο το σώμα και είναι ιδανικό να γίνεται πριν από κάθε πρόγραμμα γυμναστικής στο σπίτι. Το ζέσταμα είναι απαραίτητο πριν από κάθε προπόνηση για να ανεβάζει τη θερμοκρασία του σώματος και να προετοιμάζει το μυϊκό σύστημα να μεταβεί από τη φυσιολογική κατάσταση στην κατάσταση της προπόνησης.

Επίσης, η προθέρμανση είναι πολύ σημαντική για την επίτευξη βέλτιστης απόδοσης καθώς και της μείωσης του κινδύνου τραυματισμού. Για το πρόγραμμα αυτό θα χρειαστούμε μόνο ένα στρώμα. Σε αυτό το βίντεο η κάθε άσκηση διαρκεί 30’’. Το ζέσταμα στο βίντεο εκτελείται σε κανονικό χρόνο επομένως μπορείς να το κάνεις μαζί μου.

Αποποίηση ευθυνών: Κατά τη συμμετοχή σας σε αυτό το βίντεο προπόνησης, πρέπει να λάβετε ορισμένες προφυλάξεις καθώς η υγεία και η ασφάλειά σας είναι η πιο σημαντική. Για να αποφύγετε τυχόν τραυματισμούς, πρέπει να ελέγξετε την υγεία σας με το γιατρό σας πριν από την άσκηση. Εκτελώντας ασκήσεις γυμναστικής χωρίς επίβλεψη όπως με αυτό το βίντεο, τις εκτελείτε με δική σας ευθύνη. Αν έχετε κάποια πάθηση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον ειδικό της άσκησης (Καθηγητή Φυσικής αγωγής) καθώς αυτό το βίντεο μπορεί να μην είναι κατάλληλο για εσάς. Η Στεφανία Μουλογιάνη δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε ζημία ή βλάβη που μπορεί να υποστεί κάποιος ως αποτέλεσμα αυτού του βίντεο.

Μην ξεχάσετε να κάνετε like στο βίντεο αν σας άρεσε και εγγραφή στο κανάλι για να παρακολουθείτε πότε ανεβάζω νέο βίντεο.

Αφήστε ένα σχόλιο αν δοκιμάσατε το πρόγραμμα και πείτε μου πως σας φάνηκε!

Κάνετε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι της Στεφανίας Μουλογιάννη στο YouTube για να βλέπετε τα ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ!

 

Μπορείτε να με βρείτε:

Website: https://moromassage.gr

Facebook Page: https://www.facebook.com/moromassage

Facebook Profile: https://www.facebook.com/stefanimoul/

Instagram: https://www.instagram.com/stefania_mou/